"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
fotod Ligi 400 inimest koristasid Lasnamäel Kurepõllu tühermaad (0)
07. juuni 2022
Foto: Lasnamäe LOV

„Täna toimusid Kurepõllu tühermaal esmakordselt niivõrd laiaulatuslikud talgud, kus osales umbes 400 inimest. Olen väga tänulik, et Lasnamäe Gümnaasium aitab omalt poolt kaasa sellele, et Lasnamäe püsiks puhtana,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Vaata galeriid (13)

„Soovime, et meie linnaosa püsiks puhtana ning oleme valmis selleks ka omalt poolt panustama. Vahetult enne suvepuhkuste aega on hea veel viimased koristamised ära teha, et suvel saaksid kõik veelgi meelsamini värskes õhus aega veeta ning sügisel oleks ilus tagasi kooli naasta. Täname kõiki talgutel osalenud õpilasi ja õpetajaid,“ lisas Lasnamäe Gümnaasiumi direktor Andrei Kante.

Täna toimusid  Valge, Turba, Võidujooksu, Liikuri ja Smuuli tänavate vahele jääval Kurepõllu tühermaal koristustalgud. Talgud toimusid koostöös Lasnamäe Gümnaasiumi ja Lasnamäe Linnaosa Valitusega. Talgutest võtsid osa  Lasnamäe Linnaosa Valitsuse töötajad ja Lasnamäe Gümnaasiumi 5-8. klassi õpilased ja õpetajad.

Talgute raames viidi tühermaalt ära umbes 27 m³ prügi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.