"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Maxima laiendas püsiklientide boonussüsteemi (0)
07. juuni 2022
Foto Albert Truuväärt

Maxima võttis teisipäeval kasutusele uue boonussüsteemi, kus püsikliendid ehk Aitäh konto omanikud hakkavad iganädalaselt saama teatud tootekategooriate puhul 50 protsenti ostetud toote hinnast tagasi.

Summa laekub boonusrahana kliendikaardile ja seda saab kasutada järgmise ostu sooritamisel, teatas Maxima. Näiteks sel nädalal puudutab see erinevaid piknikutarbeid, väikekodutehnikat ja potte-panne, järgmisel nädalal aga erinevaid grilli- ja matkatarbeid ning ventilaatoreid.

Maxima kliendikaart aktiivseid omanikke on Eestis ligi 380 000.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.