"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
video Gerli Padar andis Mustamäel tasuta kontserdi (0)
08. juuni 2022
Dmitri Povilaitis

Kolmapäeval andis lauljatar Gerli Padar Mustamäel aadressil Aiandi 10 tasuta hoovikontserdi.

“Hoovikontsertide sarja idee sündis eelmisel aastal ning mustamäelased võtsid selle uudse kontsertide formaati koheselt omaks. Mustamäe hoovikontsertide kontseptsioon on õigupoolest väga lihtne: selle asemel, et kutsuda inimesed peale tööpäeva lõppu kuskile suurde keskusesse, toome kontserdielamuse neile koduhoovi kätte,“ selgitas Mustamäe linnaosa vanema Lauri Laats.

Mustamäe linnaosa tähistab tänavu 60. juubelit ning juubeliaasta hoovikontsertide sari saab olema eriti staaride rohke: aprillist septembrini Mustamäel annavad tasuta kontserte Eesti parimad muusikud: Tanja Mihhailova-Saar, Nele-Liis Vaiksoo, Liis Lemsalu, Gerli Padar, Stefan ja Jüri Pootsmann.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.