"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Sõpruse Puiestee annab Aegviidus väljasõidukontserdi ning üllatab värskete lugude ja uue trummariga (0)
08. juuni 2022
Foto Ilja Matusihis

Laupäeval 11. juunil toimub Aegviidu Rohelises Konnas üks omapärane sündmus, väljasõidukontsert – piknik uusromantilise alternatiivpopansambli Sõpruse Puiestee saatel.

“Meil on olnud viimastel kuudel palju tegemist, just ilmus uus album “Jaam”,” räägivad ansambli loomingu autorid Mait Vaik ja Allan Vainola. Sõnadetagi on selge, et kui ansamblil on värskelt väljas uus helikandja, mängitakse tavapäraste publikulemmikute vahele ka omajagu uuemat ja senikuulmatut repertuaari.

“Puiestees hakkab mängima nüüd ka uus trummar,” lisab Vaik ja Vainola täpsustab, et kuna bändi senine trummar, Austraaliast pärit Abraham Kenny pidi alla vanduma Schengen viisaruumi eripäradele, tuli ansambli koosseisus ette võtta vangerdus. “Aga teeme proovi ja kõik sujub. Uut liiget esitlemegi 11. juuni kontserdil,” kinnitavad Vaik ja Vainola.

Sõpruse Puiestee väljasõidukontsert Aegviidu Rohelises Konnas algab laupäeval 11. juunil kell 18.00. Kontserdiala on piiratud seekord aiaga, et külastajad saaksid ennast võimalikult mugavalt ja vabalt tunda. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.