"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
aita kassipreilit Ühe silmaga Xena otsib päriskodu (0)
08. juuni 2022

Nagu paljud teisedki, jõudis kass Xena Tallinna loomade varjupaika otse tänavalt. Kuna aga tänavakassi elu ei ole kerge, jäi talle näkku sellest ka oma jälg. Nimelt on Xenal alles vaid üksainus silm.

Sellest kassipreili end aga heidutada ei lase, sest tema alles jäänud silmas on nägemine väga hea ning ta leiab ilusti üles toidu ning oma liivakasti. Kuigi viimases käimist talle tänaval keegi ei õpetanud, siis liivakasti oskab ta ideaalselt kasutada.

Küll aga on Xenal peale ühe silma kaotamise veel üks mure- nimelt ei õpetanud tänaval keegi talle ka inimese tähelepanu hindama. Seetõttu on kass inimese suhtes pigem pelglikum ning ise ta kontakti veel ei otsi.

Küll aga hoiab Xena oma uudishimulikku pilku kahel jalal toimetaval toidumasinal peal ning valvab, et inimesega midagi halba ei juhtuks. Selle tagasihoidliku ja vaikse tüdruku suurim soov on leida rahulik kodu, kus lubatakse tal omas tempos harjuda ja avaneda.

🧡 Kui tundsid Xenas ära enda uue pereliikme, siis esmalt palume täita soovivalduse tema profiilil: https://varjupaik.ee/loomad/67602. Seejärel võtame Sinuga ühendust.🧡 Kui soovid toetada Xenat ja teisi varjupaigaloomi, siis hakka püsiannetajaks: https://varjupaik.ee/toeta

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.