"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Kalle Sepp ja Mikk Tammepõld jätkavad Ravila pargi kontsertsuve (0)
09. juuni 2022
Kalle Sepp ja Mikk Tammepõld Foto Maris Savik

9. juuni õhtul kell 19.00 toimub traditsioonilise Ravila pargi (Ravila 13) kontsertsarja teine kontsert. Väiksel ja hubasel kontsertlaval astuvad üles Kalle Sepp ja Mikk Tammepõld.

Nõmme linnaosa vanema Lauri Paeveeri sõnul on Kalle Sepa ja Mikk Tammepõllu näol tegemist mitmekülgsete ning andekate muusikutega. „Ravila pargi kontsertsari on suurepärane võimalus tuua Nõmmele head Eesti muusikat väikeses ja hubases keskkonnas. Võtke pere ja sõbrad kaasa ning veedame ühiselt ühe kauni suveõhtu,“ kutsus Paeveer inimesi kontserdile.

„Oleme Mikuga juba mitu aastat koos tuuritanud ja selgeks on saanud, et kontserdid väiksemates kohtades on alati väga südantsoojendavad,“ rääkis Sepp. „Oodata on muhedat õhtupoolikut nii rõõmsameelsete kui ka mõtlemapanevate palade saatel,” lisas Tammepõld.

Kalle Sepp on armastatud Eesti laulja, kellel on suur side ka Nõmmega. Ta on õppinud nii Tallinna Kivimäe Põhikoolis kui ka Tallinna Nõmme Gümnaasiumis. Hetkel töötab ta revüüteatris Starlight Cabaret õhtujuhi ja lauljana ning laulab Tallinna Ülikooli Meeskooris.

Mikk Tammepõld on Eesti laulja ja helilooja. Mikk on tegev ansamblites Dramamama, Locomotiiv, The Purple Gang ja Love Criminals. Ta on olnud nomineeritud ka Eesti Muusikaauhindadel debüütalbumi ja aasta rokkalbumi kategoorias.

Selle hooaja Ravila pargi kontserdid said alguse 14. mail linnaosade päeval. Head huumorit ja muusikat täis kontserdi andsid Jaagup Kreem ja Ott Lepland. Kolmas Ravila pargi kontsert toimub 7. juulil kell 19.00. Lavale on oodata Marko Matveret koos Peep Rauniga.

Ravila park asub aadressil Ravila 13, kuhu võimalusel soovitame tulla jalgsi või jalgrattaga.

Kontserdid on publikule tasuta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.