"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Päästjad viisid trammi alla jäänud tuvi loomakliinikusse (0)
09. juuni 2022
Foto: Ilja Matusihis / foto on illustratiivne

Päästjad viisid kolmapäeva õhtul Põhja-Tallinnas loomakliinikusse tuvi, kes trammi alla jäädes oli viga saanud, vahendab BNS.

Kell 18.23 helistas häirekeskusesse heasüdamlik inimene, kes märkas Põhja-Tallinna linnaosas  ühistranspordi peatuses trammi alla jäänud tuvi, teatas päästeameti pressiesindaja BNSile. Helistaja palus trammijuhil trammi peatada ning kohale saabunud päästjad toimetasid koos linnusõbraliku kodanikuga vigastatud tuvi Sõle tänava loomakliinikusse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.