"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Tallinna kinnipidamiskeskusest põgenenud mees tabati (0)
09. juuni 2022
Foto; Ksenija Kurs

Politsei teatas veidi pärast keskööd, et Tallinna kinnipidamiskeskusest kolmapäeva õhtul põgenenud mees tabati kella 23.30 paiku, vahendab BNS.

“Otsingutesse oli kaasatud suur hulk politseinikke, kes põgenenud mehed kiirelt tabasid. Esimese mehe leidis patrull otsingute käigus mahajäetud majast ja teine tabati sealt mitte kaugel asuvast võpsikust. Hetkel tegeleme juhtunu täpsemate asjaolude välja selgitamisega ning teeme seejuures kindlaks põgenemise asjaolud, et tulevikus selliseid olukordi ei juhtuks,” ütles Põhja prefektuuri operatiivjuht Pirko Pärila.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.