"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Tallinnas Kristiines hävis tules kolm sõidukit (0)
09. juuni 2022
Foto: Scanpix

Kolmapäeval hävis Tallinnas Kristiine linnaosas tules kolm sõidukit, vahendab BNS.

Häirekeskus sai kell 16.48 teate, et Kristiine linnaosas Madara tänaval põleb teiste sõidukite lähedal valge mikrobuss. Päästjate saabudes põles buss lahtise leegiga ning tuld oli võtnud veel kaks sõidukit. Päästjad kustutasid tulekahju kell 18.36. Kolm sõidukit hävisid põlengus täielikult. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.