"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Valitsuse lagunemine muudab Tallinna linnavolikogu koosseisu, kolm asendusliiget pidid lahkuma (1)
09. juuni 2022
Foto Albert Truuväärt

Alates kolmapäevast kuuluvad linnavolikokku endine kultuuriminister Tiit Terik, endine majandus- ja kommunikatsiooniminister Taavi Aas ja endine tervise- ja tööminister Tanel Kiik. Taavi Aas on nüüd ka riigikogus, vahendab BNS.

Valitsusest vabastatud kolm keskerakondlasest ministrit taastasid oma voliniku staatuse Tallinna linnavolikogus, mille tõttu peavad sealt lahkuma nende asendusliikmed.

Selle tõttu peavad volikogust lahkuma Teriku asendusliige Irina Embrich, Aasa asendusliige Vladimir Afanasjev ning Kiige asendusliige Larissa Novožilova.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

stiilinäitaja
10. juuni 2022 19:15
Ehkki valdavalt on huvide deklaratsioon esitamata kohaliku tasandi poliitikutel ja ametnikel, leidub ka erandeid. Riigikogu liikmete seas on selliseid kuus. Ülevalt vasakult: Mihhail Korb, Eerik-Niiles Kross, Henn Põlluaas, Jaanus Karilaid, Kalvi Kõva ja Tarmo Kruusimäe. Deklaratsioon on esitamata ka kaitseväe juhatajal Martin Heremil. https://www.ohtuleht.ee/1063924/nimekiri-686-maandamata-korruptsiooniriski-vaata-millised-poliitikud-ja-ametnikud-varjavad-oma-sissetulekuid-ja-vara