"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Esmaspäevast on Sitsi ja Kopli tänava ristmik autoliiklusele suletud (0)
10. juuni 2022

Esmaspäevast, 13. juunist kuni pühapäeva, 19. juunini on Sitsi ja Kopli tänava ristmik suletud autoliiklusele. Ühistranspordi liikumisteed muudatus ei mõjuta. 

Põhja-Tallinna vanema Manuela Pihlapi sõnul on Sitsi tänava rekonstrueerimine jõudnud lõpufaasi. “Sitsi tänav läbib mastaapset uuenduskuuri ja tööd toimuvad ka maa all: ehitatakse välja vee- ja kanalisatsioonitorustik. Esmaspäeval algab torustiku uuendamine Sitsi ja Kopli tänava ristmikul,” ütles Pihlap. 

Linnaosavanem lisas, et ehitustööd ei mõjuta ühistranspordi liiklust, kinnistute omanikele on liigipääs tagatud. “Muu liiklus on suunatud Erika ja Sõle tänava kaudu. Tööde kestvus on üks nädal.”

Kopli ja Sitsi ristmik on osaliselt suletud seoses Sitsi tänava vee ja kanalisatsioonitrasside ehituse ja katendite taastamisega. Lisaks varasemasele Sitsi tänava sulgemisele on antud vahemikus suletud ka Kopli tänava kesklinnapoolne haru. 

Sitsi tänava rekonstrueerimistööde käigus vahetatakse Sõle ja Kopli tänavate vahelisel lõigul välja äärekivid ning taastatakse haljasala. Sõidu- ja kõnniteele tuleb uus asfalt ja taastatakse teekattemärgistus. Sitsi tänava ning Sõle ja Kopli tänavate ristmikel ehitatakse välja ka vee- ja kanalisatsioonitorustik. Trassitöid teostatakse algusega Sitsi-Sõle ristmikust suunaga Kopli tänavale. Ehitustööde lepinguline tähtaeg on juuli 2022.

Sitsi tänava rekonstrueerimistööde tellija on Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalamet. Projektdokumentatsiooni koostas T-Model OÜ ja ehitustöid teostab InfraRoad OÜ.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.