"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
video Tundmatuks jääda sooviv annetaja ostis Kaari Sillamaa muusikateatri lavastuse "Kolm Musketäri" saali tühjaks ja annetas piletid paljulapselistele peredele (0)
10. juuni 2022

“Etendus oli väga vahva, aga kuna see oli ka pikk etendus, siis tekkis rahulikumaid hetki ja korraks mõtlesin, et võiks olla rohkem tegevust, kuid pärast vaheaega läks väga põnevaks ja aeg läks kiiresti,” rääkis viie lapse ema Karin Pajur.

Karini tütar Kirstina ütles, et tuli teatrikogemust nautima väga hea meelega Muidu on tüdruku sõnul noortel rohkem ikka kombeks kinos käia.

“Noored ei viitsi väga teatris käia., seda on halb tõdeda. Teatris käimine on ka kallis. Tihti peavad noored ise selle jaoks raha leidma. Minu tuttavate seas on väga vähe neid, kes selle jaoks raha vanematelt küsivad. Mina ise käin ka tööl ja teenin raha,” rääkis Kirstina. 

Muusikali lavastaja Janika Sillamaa ütles, et etendus tugines väga tugevalt raamatu sisule, olles seikluslik ja pinev, mistõttu on tal ainult hea meel, et piletid olid annetatud lastele ja nende vanematele.  

“Kuna meie oleme artistid, näitlejad ja tsirkuseklounid, siis me teame väga hästi, mida tähendab olukord, kui piisavalt raha ei ole. Me kõik teame neid momente, kui on valida rongipileti ja viinapudeli vahel. Neid inimesi, kellel pole võimalust minna teatrisse ja kontserdile, mitte sellepärast et ei huvita, vaid sellepärast, et ei ole võimalust, neid on tegelikult väga palju,” rääkis Sillamaa.

Neljapäevane Kaari Sillamaa muusikakooli etendus “Kolm musketäri” oli viimane, kuid lavastaja sõnul tuuakse laste soovil tükk õigepea taas publiku ette.  

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.