"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Viljandimaal hukkus mopeediga tiiki sõitnud naine (0)
11. juuni 2022
Pilt on illustratiivne

Viljandimaal hukkus reede hilisõhtul mopeediga tiiki sõitnud naine. 

Õnnetus juhtus kella 23.35 paiku Mulgi vallas Päidre külas, kus 42-aastase naise juhitud mopeed Peugeot kaldus paremale teelt välja tiiki, teatas politsei- ja piirivalveamet BNS-ile.

Mopeedijuht hukkus sündmuskohal.

Viljandi politseijaoskonna välijuhi Janar Ressari sõnul juhtus õnnetus kuival kruusakattega teelõigul. „Esialgsetel andmetel läks naine Päidre külas asuvale teele mopeediga proovisõitu tegema ning ei tulnud masina juhtimisega toime, kaldus paremale teelt välja ja sõitis tiiki,“ kirjeldas Ressar.

Naise leidsid teda otsima asunud kaaslased, kuid kahjuks ei õnnestunud tema elu päästa.

Ta lisas, et kuigi õnnetuse üksikasjad on veel täpsustamisel ja juhi võimaliku joobe selgitab ekspertiis, tuleb igal sõidukijuhil enne sõitma asumist kriitiliselt hinnata oma terviseseisundit ning loobuda sõiduki juhtimisest, kui see on ohuks nii talle kui teistele. „Tuletame meelde, et alkoholijoobes ei tohi sõidukit juhtida ja paneme kõigile südamele, et kui näete joobes inimest, kes tahab rooli istuda, tuleb teda võimalusel takistada või kutsuda abi numbril 112. Selliselt võib päästa inimese elu,” ütles välijuht.

Õnnetus juhtus kruusakattega teelõigul ja esialgsetel andmetel ei kandnud juht kiivrit. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.