"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Keskerakonna volikogu esimeheks valiti tagasi Tõnis Mölder (0)
12. juuni 2022
Keskerakond

Keskerakonna volikogu istungil valiti esimeheks tagasi riigikogu liige Tõnis Mölder, kelle sõnul on peamised eesmärgid anda oma panus 2023. aasta parlamendivalimiste valimisplatvormi koostamisse ja olla kiiresti muutuval ajal erakonna poliitika kujundajaks.

“Seljataha jäävad viimased paar aastat on erakonna volikogule olnud töised. Tervise-, energia- ja julgeolekukriiside olukorras oleme tegutsenud selgelt ja operatiivselt ning langetanud suuri poliitilisi otsuseid. Otsuseid, mis mõjutavad paljude Eesti inimeste tulevikku ning annavad meie erakonnale selge poliitilise suuna,” lausus Tõnis Mölder, kes vastutab muuhulgas ka riigikogu valimisplatvormi koostamise eest.

Mölderi sõnul seisavad Keskerakonna volikogul ees olulised kuud. “Kahe kange koalitsioon on lõppenud ning kahtlemata tuleb mõnevõrra segadust tekitavas poliitilises olukorras meil erakonna sees leida suund, kuidas tagada Eesti riigis tekkinud juhtimisekriisi tingimustes inimeste toimetulek,” märkis alates 2020. aastast volikogu juhtiv Tõnis Mölder.

Tõnis Mölderi ettepanekul jätkavad volikogu aseesimeestena Tallinna abilinnapea Vladimir Svet ja Valga vallavolikogu liige Ester Karuse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.