"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
FOTOD KUKU klubi sai 87-aastaseks! (0)
12. juuni 2022
Mats Õun

Kunstihoone hoovil esines peaaegu Rammstein. Sügisest läheb Kunstihoone pikaks ajaks remonti. Seega ka KUKU klubi, mis kasutas viimast võimalust pidada traditsiooniline sünnipäevapidu (87) Kunstihoone räämas hoovis. Selleks puhuks kutsuti kohale ansambel Raunstein. Multiinstrumentalist Rauno Pella (30) moodustas selle algselt mõni aasta tagasi oma sünnipäevakontserdi andmiseks. Vahepealsed koroona-aastad ei lasknud ideel teostuda.

Vaata galeriid (66)

Nüüd viimaks tuli Raunstein – eestimaine versioon kultusbändist Rammstein – publiku ette. Oli tulevärki ja mürtsu. Filigraanset instrumentalistikat ning saksakeelset vokaali. Kodumaise publiku sekka jätkus ka eksalteeritud soomlasi, kes korrutasid õnnest segastena – ei voi olla totta, ei voi olla totta, ning vehkisid kätega õnneuimas… Meeleolu oli nagu kunstiklubi peol ikka – vaba ja sundimatu. Raunsteini eel esines parmupillifanaatik Meisterjaan, kes siiski jõrm-rasket muusikat kuulama tulnud publikut ilmselgelt ei erutanud. Välibaar ja kohapeal tehtav šašlõkk ning piletitädi kangialuse alguses – kõik oli nagu “vanadel headel” 1990. aastatel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.