"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
fotod Lasnamäel avati toreda perepäevaga Raadiku mängu- ja spordiväljak (0)
12. juuni 2022
Albert Truuväärt

„Mul on äärmiselt hea meel, et meil on selline koostööpartner nagu Raadiku Arendus OÜ, kes hoolitseb mitte ainult hoonete eest, vaid mõtleb kogu aeg ka sellele, kuidas teha elanike elu veelgi mugavamaks, turvalisemaks ja paremaks. Uus väljak annab lastele ja noortele võimaluse kodu lähedal aktiivselt ja kasulikult aega veeta,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Vaata galeriid (48)

11. juunil kell 12-14 toimus Raadiku mängu- ja spordiväljakul (Raadiku tn 8) Raadiku perepäev, kuhu olid oodatud kõik huvilised. Üritus oli tasuta.

Raadiku Arenduse esindaja Raiko Uri sõnul on nende kui haldusettevõtte jaoks oluline läbi erinevate kogukondlike ettevõtmiste elanikele lähemale jõuda ja ühist elukeskkonda parendada. „Raadikul kasvab sadu lapsi ja noori, kellele oleme lisaks mängu- ja spordiväljakute rajamisele püüdnud leida veel põnevaid vaba aja veetmise viise. Oleme organiseerinud malevaid, toetanud kogukonna ettevõtmisi ja andnud ühe korteri püsivalt nende kasutusse noortestaabina. Loodame, et mängu- ja spordiväljak saab laste poolt sagedast kasutust ning palliplatsilt võrsuvad paljud spordihuvilised noored,“ märkis Uri.

Raadiku perepäeval olid kohal Levadia jalgpallurid Brent Lepistu ja Zakaria Beglarišvili, kelle käe all said lapsed lihvida oma jalgpallioskuseid. Omavahel sai mõõtu võtta Lego ehitusvõistlusel ning parimatele on ette nähtud ka auhinnad. Pere kõige pisemad said lasta endale teha näomaalinguid.

Uuel Raadiku mängu- ja spordiväljakul on väike jalgpallipuur, ronimis- ja jõuala ning keksuala. Väljaku eesmärgiks on pakkuda kohalikele lastele kvaliteetseid mängu- ja ajaveetmisvõimalusi.

Raadiku munitsipaalkorterite elamurajooni kuulub Londonis paiknevale investeerimisfond Intermediate Capital Group (ICG), Eestis haldab maju Raadiku Arendus OÜ. Elamukompleksi kuulub üheksa maja 1215 korteriga, mis on koduks umbes 3500 Tallinna elanikule. Globaalse haardega ettevõttena on ICG jaoks oluline panustada ühiskonna hüvanguks läbi heategevusliku partnerluse, keskkonnahoidu toetavate algatuste ning igaühe võrdsete võimaluste eest seismise.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.