"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Karilaid prognoosib Reformierakond lepib peretoetuste eelnõuga (1)
12. juuni 2022
Albert Truuväärt

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni juht Jaanus Karilaid prognoosib, et Reformierakond nõustub Isamaa lükatava peretoetuste eelnõuga. 

“Edu Isamaale uue võimuliidu läbirääkimistel. Juba on kuulda, et Reformierakond on valmis toetama riigikogus menetletavat laste- ja peretoetuste tõstmise eelnõud,” kirjutas Karilaid sotsiaalmeedias. “Eilne kriitika Reformierakonnast unustatakse esimesena nende enda reformierakondlaste poolt.  Aktsiise langetatakse ja energiaturureform tuleb,”

Karilaid lisas, et Keskerakond muutis Eesti poliitika sisu ja suunda. “Eesti võidab! Mugavustsoon on murtud. Oleme valimis opositsiooni värskendavaks tööks!” lisas Karilaid.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Minu Arvamus
12. juuni 2022 17:01
Reformierakond lepib peretoetuste eelnõuga. Aga mis põhjusel siis Kaja Kallas Keskerakonna ministrid kõrvaldas ja uut valitsust kokku lapib? Kas mitte see ei olnudki põhjus? Vist oli eelnõu liiga varajane, Kaja Kallas tahtis selle nihutada valimistele lähemale, et ise rohkem hääli koguda. Kui koalitsiooniläbirääkimised kestavad kevadeni, siis saabki oma tahtmise. Sulg sappa ja kohe sellisele rahva seljas ratsutajale.