"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Confido laiendab haaret ja avab täna üle poole miljoni euro maksnud esteetilise meditsiini erikliiniku (0)
13. juuni 2022
Foto: Confido

Eesti meditsiinikontsern Confido asub pakkuma senisest oluliselt suuremas mahus esteetilise meditsiini teenuseid ja avab täna Tallinnas Viru Keskuse heaolukeskuses esimese Confido Esteetikakliiniku.

„Üksikuid protseduure oleme pakkunud aastaid, kuid nüüd oleme loonud eraldi esteetikakliiniku kontseptsiooni, mis täiendab juba Confido meditsiinikeskuse poolt pakutavaid teenuseid ning tekkinud sünergias saame oma kliente aidata võimalikult terviklikult. Olulise tõuke andsid selleks meie kliendid, kelle jaoks on tegemist olulise osaga enda heaolu eest hoolitsemisel,“ kommenteeris Confido terviseteenuste juht Annika Uudelepp ning rõhutas, et ettevõtte jaoks on oluline pakkuda võimalikult laia valikut kõrgel professionaalsel tasemel meditsiiniteenuseid ja olla oma klientidele võimalikult lähedal.

„Confido Esteetikakliinik on koos Confido kiirkliinikuga Viru Keskuse uue heaolukeskuse ankurrentnikuks, võttes enda alla kokku 400 m² suuruse pinna,” rääkis Confido kiirkliinikute arendusjuht Oksana Jalakas, kelle sõnul investeeris kontsern esimese esteetikakliiniku avamisse üle 500 tuhande euro. “Investeering on märkimisväärne, kuna tegemist on suuresti just kaasaegsele teadusele ja tipptehnoloogiale toetuvate teenustega,“ selgitas Jalakas.

Esteetikakliinik pakub võimalust keha nii-öelda 360 kraadi kaardistamist, mille käigus tehakse uudse hübriidkaamera abil kogu kehast 3D ülesvõtted, koostatakse personaalne plaan, visualiseeritakse protseduurid ja teostatakse naha analüüs. „Visualiseerimine on esteetikaprotseduuride puhul erakordselt oluline ja tegemist on täiesti uue tehnoloogiaga, mida kasutame esimesena kogu regioonis,“ kirjeldas ühe konkreetse investeeringu olulisust Confido esteetika valdkonna ärijuht Mari Sauga.

Kehahooldusi teostatakse esteetikakliinikus Zimmeri uudseima tehnoloogia toel ning ühtlasi pakutakse kombineeritud lahendusi, nagu näiteks krüolipolüüsi ehk rasvarakkude külmutamisprotseduuri täiendamine lööklaineteraapiaga. Kliinik pakub veel rohkelt erinevaid esteetikateenuseid, sealhulgas noorendavad näohooldused, happekoorimine, LED valgusteraapia, ilusüstid, laserepilatsioon, tätoveeringute eemaldamine ja palju muud.

Confido gruppi kuuluvad pere-, üld- ja eriarstiabi ja töövõime hindamist pakkuv Confido Meditsiinikeskus, kaubanduskeskustes asuvad Confido Kiirkliinikud, Confido Vaimse Tervise Keskus, Confido Sõltuvusravikeskus, Confido Heaolukeskus, töötervishoiule keskenduv Confido Töötervishoid, radioloogiateenuseid osutav Confido Radioloogiakeskus, Confido Laserravikeskus, Confido Päevakirurgiakeskus ja AS Ortopeedia Arstid. Samuti kuulub Gruppi Perearsti Nõuandeliin OÜ, mis haldab tuntud perearsti nõuandetelefoni 1220.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.