"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
KUNO TEHVA: Hinnatõus sunnib toidusedelit muutma (0)
13. juuni 2022
Kuno Tehva. Foto: Scanpix

“Hinnatõusu on näha nii küttekulude kui ka toidukorvi hinnast. Olukord ei ole kiita! Kokku tuleb hoida ettevõtluses ja eraelus. Kui varem vaatasid vähem, mida sööd, siis nüüd tuleb söögisedelit hoolikamalt planeerida,” nentis ettevõtja ja jalgpallitegelane Kuno Tehva. Toidu, kütuse ja energia hinnad aina kasvavad. Pealinn uuris, kas linlased on hakanud millegi pealt ka kokku hoidma.

“Kõike tuleb tarbida kokkuhoidlikumalt! Ehk on hinnatõusust kasu ka – laristamist oli varem ehk liiga palju. Igal asjal on ka oma positiivne pool. Kes rohkem numbreid vaatavad, saavad oma eluga paremini hakkama,” märkis Tehva.

“Spordi ja tervise arvelt aga kokku hoida ei tohiks. Staadionide kasutus pole mahult vähenenud, pigem tõusnud, ja lapsi tuleb trennidesse juurde. Pimedamal ajal tuleb aga õhtuti staadionituled põlema panna, mis tähendab valusaid elektriarveid. See omakorda mõjutab lapsevanemate treeningtasusid. Kui lapsed saavad sportida, sirguvad neist tugevad noored inimesed. Nii hoiame ka tervisekuludelt kokku.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.