"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Lasnamäel Pae pargis saab ööpäevaringselt automaadist kuuma jooki (0)
13. juuni 2022

Tallinnas Lasnamäel asuvas Pae pargis korvpalliväljaku kõrval saab nüüdsest kasutada avalikku ööpäevaringselt töötavat kuumajoogikeskust.

“Soovime, et pargi külastus mööduks võimalikult hästi ning paljudele inimestele teeb selle meeldivamaks sooja joogi soetaminex,” ütles  linnaosa vanem Julianna Jurtšenko esmaspäeval. “Märtsikuus tehtud ideekorje raames avaldasid mitmed inimesed soovi, et Pae pargis oleks ka kohvik. Töötame selle nimel, et tulevikus oleks pargis olemas mitte ainult kohviautomaat, vaid ka täiuslik kohvik, kus inimesed saaksid einestada ja mõnusalt aega veeta.”

Avalik kuumajoogikeskus on paigaldatud Pae pargis asuva korvpalliväljaku kõrvale. Automaadist saab ööpäevaringselt erinevaid kuumi jooke, mille eest tasumine toimub müntide või pangakaardiga.

Mullu detsembris Tondiloo parki asetatud kohviautomaat võeti väga hästi vastu ja nüüd sai kuumajoogikeskus lisatud ka Pae parki. Lasnamäe Linnaosa Valitsus ootab pakkumisi, kuhu kohviautomaati võiks veel paigutada. Ettepanekuid võib saata meiliaadressile lasnamae@tallinnlv.ee .

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.