"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Algas konkurss TLT juhatuse esimehe ametikohale (0)
14. juuni 2022
Foto: Scanpix

Aktsiaseltsi Tallinna Linnatransport nõukogu kuulutas välja avaliku konkursi juhatuse esimehe ametikohale. Kandideerimise tähtaeg on 27. juuni 2022.

AS Tallinna Linnatransport (TLT) on Tallinna linnale kuuluv ja Eesti suurim ühistranspordiettevõte. TLT veeremiparki kuulub 550 bussi, 65 trammi ja 46 trolli, mida kasutab ligikaudu 81 protsenti tallinlastest. Ettevõttel on multifunktsionaalne remonditöökoda ning pakutakse ka tellimusvedude ja sotsiaaltranspordi teenust.

Oma meeskonda ootab TLT juhti, kes on valmis võtma vastutust ning arendama ja eest vedama ligi 2100 töötajaga asutust. Ettevõtte eesmärk on jätkata üleminekut keskkonnasõbralikele ühissõidukitele ning muuta organisatsioon ja kogu valdkond tõhusamaks, kiiremaks ja digitaalsemaks.

Edukal kandidaadil on vähemalt 5-aastane tippjuhi või strateegilise juhtimise kogemus keskmises või suures organisatsioonis ning magistrikraad (soovitavalt ärijuhtimise, majanduse või finantsvaldkonnas). Ta on hea muutuste juhtija, kellel on tugev analüütiline ja äriline mõtlemine, kes on tulemustele orienteeritud ning kellel on rahvusvaheliste projektide koordineerimise, juhtimise või koostöö kogemus. Kandideerimise täpsemate tingimuste kohta saab teavet Tallinna kodulehelt.

Kandideerimissoovi koos vajalike dokumentidega saab esitada aadressil talendipank.ee/kandideeri/ViwAC8-107. Lisainfot jagab linna personalidirektor Vilve Raik (+372 6404110. vilve.raik@tallinnlv.ee).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.