"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Idasuuna rongide sõiduplaanid muutuvad (0)
14. juuni 2022
Foto: Scanpix / foto on illustratiivne

Seoses raudteeülesõidu rekonstrueerimistöödega Lagedi-Raasiku jaama vahel esineb muudatusi Idasuuna sõiduplaanis 21. juuni õhtul ja 22. juuni hommikul, vahendab BNS.

Teisipäeval, 21. juunil muutub Tartu–Tallinna reiside 63 ja 217 sõiduplaan alates Ülemiste jaamast ning rongid jõuavad Tallinnasse mõne minuti võrra hiljem. Sama kehtib hilisõhtuse Aegviidu-Tallinna reisi 429 kohta, muudatused väljumisaegades on alates Raasiku jaamast.

Raasiku, Aruküla ja Kulli peatustes tuleb õhtul viimase Aegviidu-Tallinna rongi puhul olla tähelepanelik, sest rong peatub vastassuuna ooteplatvormi ääres ehk Tallinnast väljuva suuna platvormi ääres. Muutub ka õhtune Tallinna-Rakvere reis 226, mis väljub Tallinnast kell 22.10 ehk 15 minutit hiljem.

Kolmapäeva, 22. juuni hommikul väljub esimene Aegviidu-Tallinna reis 401 Aegviidust kell 6, mis on tavapärasest 10 minutit hiljem.

Kõik ülejäänud Idasuuna reisid sõidavad 21. ja 22. juunil tavapärase sõiduplaani alusel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.