"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Ussimäe tee ehitus muudab ajutiselt busside nr 30 ja 49 marsruute (0)
14. juuni 2022
Foto: Albert Truuväärt / Foto on illustratiivne

Seoses ehitustöödega Ussimäe teel Tallinnas suletakse liiklusele Narva maantee ja Priisle tee vaheline lõik. Alates 16. juuni tööpäeva algusest kuni 31. juuli tööpäeva lõpuni muudetakse ka bussiliinide nr 30 ja 49 liikumisteid.

Bussiliin nr 49 marsruut Lennujaama suunal on järgmine: Narva maantee, Priisle tee ja Ussimäe tee. Ümbersõidul tehakse Priisle teel täiendavad peatused Tondi mägi ja Reidumägi.

Buss nr 30 Kärmu ja bussiliin nr 49 Viimsi keskuse suunal sõidab mööda Ussimäe teed, Priisle teed ja Narva maanteed. Ümbersõidul tehakse Priisle teel täiendav peatus Reidumägi. Bussi nr 30 liikumistee ja peatused Seli suunal ei muutu.

Pikenenud liikumistee tõttu võivad bussid hilineda. Tallinna Transpordiamet vabandab ebamugavuste pärast.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.