"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Haabersti päevakeskuse õuekohvikus kõlab prantsuse muusika (0)
15. juuni 2022
Mikk Langeproon ja Triin Lellep. Foto: Haabersti LOV

Kolmapäeval, 15. juunil kell 14.00 toimub Haabersti päevakeskuse hoovil (Õismäe tee 24) kevadhooaja viimane õuekohvik. Tasuta kontserdil esinevad Triin Lellep ja Mikk Langeproon, kes viivad külastajad prantsuse muusika rännakule.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et päevakeskuse õuekohvikud on linnaosa elanike seas väga populaarsed. „Mõnusas ja heas seltskonnas saab nautida suve ning kuulata head muusikat,“ ütles linnaosavanem ning kutsus kõiki huvilisi Haabersti päevakeskusesse kevadhooaja viimasesse õuekohvikusse.

„Sel korral esinevad õuekohvikus Triin Lellep ja Mikk Langeproon, kes viivad külastajad prantsuse muusika rännakule. Prantsusmaal elanud sopran Triin Lellep ja Klassikatähtedest tuntud akordionist Mikk Langeproon on kokku pannud kava prantsuse muusika pärlitest, kus ei puudu ka draama ja peen huumor. Kõlavad armastatud prantsuse šansoonid, ooperi -ja operetinumbrid,“ rääkis Siljanov ning lisas, et järgmised õuekohvikud toimuvad Haabersti päevakeskuses augustis.

Kontsert on osalejatele tasuta ja kõik huvilised lahkesti oodatud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.