"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Kristiine kutsub parkidesse tasuta „Lauatennise ABC“ trenni ja võistlustele (0)
15. juuni 2022

Kristiine Linnaosa Valitsus korraldab juunis Räägu pargis lauatennise treeningud ja võistlused, kus avaneb suurepärane võimalus saada nõuandeid ja harjutada lauatennist Rocca al Mare Lauatenniseklubi treenerite juhendamisel.

„Lauatennis on selline vahva hobi, millega saab läbi terve elu tegeleda. See annab hobina sõpradega sotsiaalse läbikäimise võimaluse. Sport on tervise alus ning lauatennis on võimalus liikuda ja värskes õhus aega veeta. Muidu on lauatennis ikka sisespordiala, aga suviste ilusate ilmadega on Räägu pargis ja teisteski paikades hea trenni teha. Ise olen tegelenud lauatennisega alates kaheksandast eluaastast, ning nüüd jätkan võistleva treenerina. Minu sõnum on, et tegu on spordialaga kogu eluks – võistelda saab igas eas ja alustada ei ole kunagi hilja,“ räägib Margit Tamm, Rocca al Mare LTK võistlev lauatennise treener.

„Kõige vanem minu treenitud sportlane alustas 60-aastasena ja jõudis rahvusvahelistele tiitlivõistlustele. Alustada ei ole lauatennise puhul mitte kunagi hilja. Välitreeningutel kasutatav lauatennisevarustus vihmast ilma ei karda, mängida saab iga ilmaga,“ kutsub treener üles aktiivselt spordiga tegelema.

„Haapsalus toimuvad suve lõpus Põhjamaade noorte meistrivõistlused NETU (North European Table Tennis Union) Youth Championships 2022. Kes soovib, saab vaatama tulla ja ühendada puhkuse spordiga,“ informeerib  Tamm.

„Lauatennise mängimine on väga moes ning spordiga tegelemine annab rakenduse ja uue väljundi meie võrratutele pargialadele, kuhu on lauatennise lauad paigaldatud. Nagu näiteks kaunis Räägu pargis, need on paigaldatud linnaosavalitsuse tellimusel mitmele poole. Tegelikult oleme sel aastal korraldanud elanikele erinevates parkides mitmeid sporditegevusi, eesmärgiga rohkem inimesi õue sportima tuua ja tutvustada meie roheliste parkide ja haljasalade võimalusi,“ selgitab Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Norra rahastuse ja Justiitsministeeriumi toel toimuvad koostöös Kristiine Linnaosa Valitsuse ja Rocca al Mare Lauatenniseklubiga tasuta lauatennise näidistreeningud noortele. Näidistreeningud on osa Islandi ennetusmudeli meetodite rakendamisest Tallinnas, mis keskendub laste ja noorte riskikäitumise ennetamisele läbi hooliva kogukonna ja toetava kodu-kool-laps keskkonna loomise. Islandi ennetusmudeli elluviimine Tallinnas toimub perioodil 2020-2022 Tallinna Sotsiaal-ja Tervishoiuameti eestvedamisel ja koostöös linnaosade valitsustega ning see on osa Justiitsministeeriumi projektist „Alaealiste erikohtlemise süsteemi loomine“. Tegevusi rahastatakse Norra finantsmehhanismidest 2014-2021.

Lauatennise ABC trennid algajatele toimuvad 8. juunil kell 17 Räägu pargis (Nõmme tee 52) ja 15. juunil kell 17 aadressil Vaarika 15a.

Reketid ja pallid saab kohapealt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.