"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
1.–5. augustini Pirita kutsub lapsi seiklejate laagrisse (0)
15. juuni 2022
Foto: Pirita LOV

„Väga suure huvi tõttu korraldab Pirita vaba aja keskus lisavahetuse linnalaagrile „Noored seiklejad”. See toimub augusti algul. Laagrikava on mitmekesine ja tegevusrohke. Käiakse loomaaias, seikluspargis, Pirita metsades ja mere ääres. Õpitakse tundma Pirita loodust ja ajalugu,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Linnalaager „Noored seiklejad” toimub 1.–5. augustini ja on mõeldud 7–10-aastastele lastele. Laagris on veel vabu kohti.

Registreerimine laagrisse on alanud ja kestab, kuni kohti jätkub. Laagris on 20 kohta.

Laagri korraldavad kaks kogenud kasvatajat. Laagripäev algab kell 9.45 ja lõpeb kell 17. Osalustasu 60 eurot, pakutakse lõunat ja õhtuoodet. Registreerimine www.piritavak.ee. Rohkem infot noorsootoo@piritavak.ee või tel 520 5084.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.