"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Tallinna jäätmekeskuse juht lahkub ametist (0)
15. juuni 2022
Kristjan Mark. Foto: Albert Truuväärt

Tallinna jäätmekeskuse juhataja Kristjan Mark esitas linnakantslerile avalduse, milles palus end vabastada ametist omal soovil. Marki viimane tööpäev on 30. juuni, vahendab BNS.

Kristjan Mark töötas alates 22. veebruarist 2018 Tallinna keskkonnaameti hallatava asutuse Tallinna jäätmekeskus juhataja asendajana. Tallinna linnavalitsuse korralduse alusel sõlmis Tallinna keskkonnaamet Tallinna jäätmekeskuse juhataja Kristjan Markiga töölepingu alates 3. aprillist 2019.

Seoses linna asutuste ümberkorraldamisega alates 1. jaanuarist 2021. aastal on Tallinna jäätmekeskus Tallinna strateegiakeskuse hallatav asutus ja töölepingu Tallinna jäätmekeskuse juhataja Kristjan Markiga lõpetab linnakantsler.

Tallinna linnavõim tänab Kristajan Marki tehtud töö eest asutuse juhtimisel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.