"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
video Viru Toidutänav avati 15 restorani ja baariga (1)
15. juuni 2022

Viru Toidutänaval saab kõhu täis – pitsast mereandideni ja limpsida kasemahla jäätist. Viru Keskus avas täna uudse toidutänava, kus ühel istumisalal on koos 15 erinevat söögikohta.

Viru Keskuse Estonia poolsesse külge on koha leidnud Eestis esmakordselt katsetatav toidutänav, mis ühele istumisalale koondab hulga erinevaid restorane ja maitseid. Siin on tõepoolest roogi erinevatest maailma otstest. Isegi Lõuna-Ameerika toidud on esindatud.

“Meie seltskond on väga rahvusvaheline. Peakokk Andres Allas on tegelikult osaliselt Kanada päritolu ja terve selle talve täiendas ennast nii Kanadas Torontos kui ka Kuubal. Siis on meil Melona Singapurist, meil on ka Indiast üks inimene, aga ülejäänud on siis Eesti seltskond,” kõneles Stereo Street Food omanik ja juht Tiina Kõresoo.

Viru Keskuse juht Gertti Kogermann ütles, et rahvusvaheliselt on juba mitmeid aastaid foodhalli kontseptsioon kõikjal Euroopas ja ka üle maailma erinevates linnades tehtud. Aga tõepoolest – sellisel kujul Eestis on ta esimene.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Lll
22. juuli 2022 18:53
Mis jamps jutt :) Balti jaama turul on ju pmst sama asi. Ok, istumisala ei ole nii ühtne, aga muidu ikkagi.