"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Lasnamäel jätkatakse linnaruumi kaunistamisega - eile kaunistati lilledega Pae, Lindakivi ja Saarepiiga sillad (0)
16. juuni 2022
Saarepiiga sild. Foto: Lasnamäe LOV

„Alustasime sel hooajal sildade kaunistamist 25. aprillil kui võõrasemadega sai kaunistatud Pallasti sild. Nüüd on lilled lisatud ka teistele sildadele. Loodame, et lilled muudavad suvise aja veetmise Lasnamäel veelgi meeldivamaks,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Vaata galeriid (4)

Pae sillale paigutati 4 lilletorni ning 2 suurt lillepotti, Lindakivi sillal on eilsest 10 lilletünni ning Saarepiiga silda kaunistavad 8 lilletorni. Lisaks asendatakse Pallasti ja Lindakivi sillal suvelilledega peenardes olevad lilled.

Sildade kaunistamisel arvestatakse lillede elueaga ning neid uuendatakse selliselt, et rohelust jätkuks oktoobrini.

Esmakordselt alustati Lasnamäel lilledega sildade kaunistamisega 2020. aastal.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.