"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Lasnamäe linnaosa valitsus tuleb suve lõpus taas elanike hoovidesse (0)
17. juuni 2022

Tallinna Lasnamäe linnaosa valitus alustas 17. maist taas hoovikohtumistega, millega jätkatakse suve lõpus ja sügisel.

Arvestades suure elanike arvuga on plaanis jõuda kõigi Lasnamäe elanike koduhoovi mõne aasta jooksul.

„Mais ning juunis toimunud hoovikohtumised võeti elanike poolt väga hästi vastu. Sellest tulenevalt soovime kohtumistega augusti lõpupoole jätkata. Eriti hea meel on selle üle, et paljudele elanike küsimustele saime vastatud juba hoovikohtumistel olles. Ülejäänud murede ning ettepanekutega tegeleme kindlasti edasi. Rõhutan veel, et planeerime kindlasti jõuda kõigi elanike juurde,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko

Enamik hoovikohtumistel käsitletud teemad olid seotud linnamajandusega. Mured ning ettepanekud võetakse Lasnamäe linnaosa valitsuse poolt arvesse ning lahendatakse vajaduspõhisusele ning rahalistele võimalustele vastavalt.

Enda muresid ning ettepanekud saab endiselt edastada ka e-posti teel lasnamae@tallinnlv.ee, helistades infolauda 645 7700 või kirjutades Lasnamäe Linnaosa Valitsuse Facebooki lehe sõnumitesse. 

20. ja 27. juunil kell 16-17 vastab Lasnamäe Linnaosa vanem Julianna Jurtšenko Lasnamäe elanike küsimustele ka telefoninumbril  645 7780.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.