"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Merivälja turult saab laupäeval värsket kala (0)
17. juuni 2022
Foto Merivälja turg

„Kindlasti tasub homme Merivälja turule tulla kõigil, kes kalast lugu peavad. Esimest korda saab sealt soetada värsket kala – lõhet, forelli, klaarsägafileed, meriahvenat, heiki, skumbriat, paltust ja lisaks hooajalist kala. Müügil on kuumsuitsutatud ja marineeritud kalatooted,” kutsus Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat kõiki enne jaaninädalat laupäevasele Merivälja turule.

Turult saab osta värskeid ja rohelisi aiasaadusi, maasikaid ning rikkalikult hooajalist talukaupa. Müügil on ahjusoojad saiad, leivad, sepikud. Samuti lai valik käsitöötooteid ja -ehteid. Kokku pakub kaupa üle 20 müüja.

Lapsed võivad meisterdada mandalaid ja lasta teha näomaalingu.

Merivälja turg toimub iga ilmaga Kesktee 40 korvpalliväljaku alal laupäeval, 18. juunil kell 10–13. Info Merivälja turu FB-s.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.