„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
FOTOD Pirita ranna keskkonnatelgis arutati Läänemere teemal, lisaks sai meisterdada, mängida ja rannakoritustusel kaasa lüüa (0)
18. juuni 2022
Albert Truuväärt

„Laupäeval oli Pirita rannalistel võimalik saada teadmisi Läänemere kohta ning osaleda paljudes tegevustes – meisterdada, mängida liikumismänge ja koristada randa. Oodatud olid nii väikesed kui ka suured,” sõnas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Vaata galeriid (32)

Keskkonnatelk ja siilike Blunk kutsuid laupäeval, 18. juunil kella 14–18 Pirita randa, päeva teema oli „Nähtamatu oht Läänemeres”.

Keskkonnapäev algas kell 14 aruteluga Läänemere ja ilma kohta, vaadatati fotosid puhtast ja reostunud rannast ning räägiti Sinilipu ideest ja olulisusest. Seejärel suundutati rannaalale prügi korjama. Samuti tehti ringkäik rannametsas ja selgitati, kuidas käituda vigastatud looma leidmisel.

Päeva jooksul mängitati mänge, mis seotud mereteemaga, nagu näiteks kullimäng „Prügist vabaks”, mille eesmärk on vabaneda prügist ja püüda kinni vees heljuv reostus. Keskkonnateemaga haakuvad ka köievedu ja saapaviskamise võistlus. Ehitada sai liivalinna. Lapsi juhendas siilike Blunk.

„Harivat, põnevat ja õpetlikku tegevust jätkub kogu perele. Kõik ettevõtmised on tasuta,” märkis Liinat.

Rohkem infot blunk.education@gmail.com või tel 5330 5387 (Margus Kägu), vaata ka http://www.blunk.ee/.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.