„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
Uudo Sepp andis Pirital tasuta kontserdi (0)
18. juuni 2022
Uudo Sepp. Foto: erakogu

Laupäeval, 18. juunil kell 18 toimub Pirita jõe suudmes tribüünide alal esimene rannakontsert. Mitmekülgse kavaga on laval Uudo Sepp.

Pirita linnaosa vanema Tõnis Liinati sõnul saab sel suvel Pirital nautida nii tõsisemat kui ka kergemat muusikat ja kontserte toimub eri paigus. „Rannakontsert on veel üks hea võimalus pakkuda Pirital ainulaadset muusikaelamust. Suurepärane koht Pirita jõe ääres vaatega jahisadamale,” ütles Liinat.

Uudo Sepp esitab rannakontserdil laule oma albumilt „Sinule”. „Kuulata saab ka uusi laule, mis on hiljuti välja tulnud koos Tšellopoiste ja teiste artistidega. Samuti esitan lugusid Eesti kullafondist,” sõnas Uudo Sepp, kes peale laulmise mängib elektrikitarri. Koos Uudo Sepaga on laval Richie Kaljulaid (trummid), Monika Erdman (basskitarr) ja Andres Estna (kitarr).

„Võtke kaasa pere ja sõbrad ning tulge veetma kaunist muusikalist suveõhtut,” kutsus linnaosavanem.

Kontsert on tasuta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.