"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD Haaberstis peeti veeohutuse perepäeva (0)
19. juuni 2022
Mats Õun

Haabersti linnosa valitsus korraldas pühapäeval kell 12-16 Harku järve ääres veeohutuse perepäeva.

Vaata galeriid (42)

Veeohutuse perepäeval said osalejad teoreetiliste ning praktiliste tegevuste kaudu teada, kuidas käituda ohutult veekogul ning selle ääres.

“Eesti on mere äärne riik ja Tallinn on mere äärne linn. Lisaks merele on meil palju siseveekogusid nagu jõed, järved ja tiigid. Et õnnetusi vees juhtuks vähem on väga oluline, et nii lapsed kui ka täiskasvanud oskaksid käituda vee ääres ja vee peal. Oskaksid märgata ohte ning vajadusel aidata. Tänasel perepäeval oligi võimalus läbi teoreetiliste ning praktiliste tegevuste seda õppida ning veeohutusest rohkem teada saada. Suurem teadlikkus ja oskus kindlasti vähendab veega seotud õnnetuste arvu,” ütles Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov.

Perepäeval sai õppida viskama päästerõngast, proovida päästeameti virtuaalreaalsuse telki, tutvuda rannavalve ametiga, proovida SUP lauda, teada, kuidas valida ning õigesti panna selga päästevest ja palju muud. Kindlasti tuli võta kaasa ujumisriided, sest kohapeal oli võimalus ujuda ning teenida meetrite ujumismärki. Pisemate laste jaoks erinevad mängud ujutati koos ujumiskooli treeneritega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.