"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
FOTOD Mustamäe Männi pargis peeti suurt grillipidu ja jaanilaata (0)
19. juuni 2022
Mats Õun

Mustamäe Linnaosa Valitsus korraldas laupäeval, 18. juunil Männi pargis suure suvise grillipeo ja jaanilaada. Kultuuriprogrammi peaesineja SMILERS astus lavale kell 17.30.

Vaata galeriid (73)

„Mul on heameel kutsuda kõiki mustamäelasi ja meie linnaosa sõpru Mustamäe juubeliaasta kava raames toimuvale selle suve vaieldamatule tähtsündmusele – Mustamäe suvegrillipeole ja rikkalikule jaanilaadale. Head sõbrad, veetke tänane kaunis laupäevane päev koos perega linnalooduse keskel meie kaunis Männi pargis,“ kutsus Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats. “Üritus algab kell 12 ning lisaks isutavatele grilliroogadele ja laiale kaubavalikule, kõik külastajad leiavad meie peolt ka meelepärase meelelahutuse: olgu selleks teadusshow lastele, iiri tantsud, akordionimuusika või kell 17.30 lavale astuv SMILERS. Tere tulemast!“

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.