"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
ilmaprognoos Jaanipühad tulevad soojad ja sajuta (0)
20. juuni 2022
Foto: Scanpix

Kui veel möödunud nädala lõpus ennustas ilmateenistus, et jaanilaupäeval sajab vihma, siis nüüd on prognoosi täpsustatud ja jaanipühade ajaks on oodata päikeselist ning sooja ilma, vahendab BNS.

Ilm läheb ilusaks juba kolmapäeval, kui öösel on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt põhjakaare, rannikul muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 7-13 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Sooja on 17-23 kraadi. 

Jaanilaupäeva ehk neljapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Tuul pöördub lõunakaarde 2-8 m/s. Sooja on 7-14 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub valdavalt edelatuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 20-25, kohati saartel ja läänerannikul 17 kraadi.

Reede öösel on enamasti selge ilm. Puhub edela- ja läänetuul 2-8 m/s. Sooja on 10-15 kraadi. Päeval on enamasti päikesepaisteline ilm. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 21-26, rannikul kohati 18 kraadi. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.