"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
KRISTINA ŠMIGUN-VÄHI: Armastan hirveparki ja Snelli ümbrust, siin on kõik mida iganes tahta (0)
20. juuni 2022
Kristina Šmigun-Vähi. Foto: erakogu

“Meie perele meeldib puhkuse ajal ikka sporti teha! Puhkus algab pärast jaanipäeva. Enne on veel üksjagu toimetamisi, umbes 22. juunist saab rahulikuks kõik. Minule väga meeldib Tallinn! Siit leiab kõike: vanalinna, merd, ilusaid randu… nii et tegelikult piisaks ka täiesti oma kodulinnas puhkamisest, aga kuna elad siin, tahad ikka käia ka mujal,” tõdes olümpiavõitja Kristina Šmigun-Vähi.

Pealinn küsis, kuidas tuntud inimesed suvel puhkavad ning millised on Tallinnas paigad, kus puhata tasuks.

“Mu ema-isa elavad Lõuna-Eestis, Otepääl, nii, et tahaks sinnakanti minna. Samuti Pärnusse. Alles hiljuti avastasin, et Viljandi on suurepärane! Tavaliselt ei satu sinna, sest Pärnu ja Otepää vahel liikudes sõidad ikka Pärnust otse ema-isa juurde koju, ja Viljandis ei olegi peatunud. Ometi on Viljandi imearmas linnake, mis ilusti korda tehtud. Käisin seal üksinda ja nüüd tahan koos perega minna, et kohe pikalt aega veeta,” märkis Kristina Šmigun-Vähi.

“Tallinnas on kõik, mida vähegi tahta! Mulle meeldib iseäranis kevadine Tallinn, kus kõik läheb õitsele. Seda aega naudin Tallinnas kõige rohkem. Kui mõelda, kuhu siin viia oma välismaalt saabunud külalisi, on selleks kindlasti vanalinn oma väärtuse ja ajalooga. Me saame uhked olla, et meil jagub ka ilusaid parke, kus on rohelust ja saad maha panna oma piknikuteki. Minu lemmikkohad on Hirvepark ja Snelli tiigi ümbrus.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.