"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Nõmme linnaosa tahab Hiiu staadioni sellisel moel korda teha, et seal oleks võimalik lisaks jalgpallile tegeleda kergejõustiku, korvpalli ja võrkpalliga (0)
20. juuni 2022
Hiiu staadion. Foto: Jukko Nooni

Tallinna Nõmme linnaosa valitsus toetab Hiiu staadioni rekonstrueerimist nii, et seal oleks võimalik lisaks jalgpallile tegeleda kergejõustiku ning korvpalli ja võrkpalliga, vahendab BNS.

Nõmme linnaosa vanema Karmo Kuri sõnul toetatakse igati Hiiu staadioni rekonstrueerimise ideed. „Meie seisukoht aga on, et staadion rekonstrueerimise käigus ei tohi ära kaotada korvpalli- ning võrkpalliväljakut ja see peab jääma mitmefunktsiooniliseks. Nõmmel ei ole teist alternatiivset kergejõustiku staadionit, mida koolid saaksid kasutada. Seetõttu peame hea seisma ka teiste Nõmmel harrastavate spordialade eest,“ rääkis Kuri.

Nõmme Linnaosa Valitsus korraldas Harku tänav 62 jalgpalliväljakute (Hiiu staadion) projekteerimistingimuste eelnõu ja lisamaterjalide avaliku väljapaneku 25. maist kuni 13. juunini. Avaliku väljapaneku jooksul laekus Nõmme linnaosa valitsusse projekteerimistingimuste eelnõu kohta  37 vastuväidet/ettepanekut, mis edastati Tallinna keskkonna-ja kommunaalametile.
Hiiu staadioni küsimus oli päevakorras ka Nõmme linnaosakogu 8. juuni koosolekul, kus võeti vastu otsus projekteerimistingimuste eelnõud praegusel kujul mitte toetada.

Avalikule väljapanekule eelnes 25. mail eelnõud tutvustav avalik arutelu, kus osalesid lisaks kohaliku kogukonna esindajatele Nõmme linnaosa vanem Karmo Kuri, Nõmme Kalju FC esindajad Kuno Tehva ja Ehte Eamets, Eesti Jalgpalli Liidu esindajad Tõnu Sirel ja Teet Ilves, Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti esindaja Tiina Leetmaa, Tallinna Kultuuri- ja Spordiameti esindaja Aivo Normak ning endine Nõmme linnaosa vanem Lauri Paeveer.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.