„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
Nõmmel kukkus vares eramu kaminasse (0)
20. juuni 2022
Foto: Mats Õun / foto on illustratiivne

Päästjad tõid pühapäeval Tallinnas Nõmmel eramaja kaminast välja sinna kukkunud varese, vahendab BNS.

Häirekeskus sai kell 17.18 kõne Nõmme linnaosas Pärnu maanteel asuva eramaja omanikult, kes teatas, et tema kaminasse on kukkunud lind, teatas BNSile päästeameti pressiesindaja. Kohale saabunud päästjad vabastasid küttekoldesse kukkunud varese kella 17.30-ks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.