„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
Nõmme on sinimustvalgetes paraadlippudes (0)
21. juuni 2022

Nõmme kaunistab suuremate magistraalide ääred paraadlippudega. Paraadlipud seatakse paika 21. juuniks ja jäävad üles nädalaks.

Nõmme linnaosa vanema Karmo Kuri sõnul on sinimustvalge lipp eestluse sümbol, mida pidupäevadel uhkusega kasutada. „23. ja 24. juuni on lipupäevad, kus kutsume üles kõiki nõmmelasi oma kodumajasid lippudega kaunistama. Näitame, et oleme uhked oma vabaduse üle,“ kutsus linnaosavanem Nõmme inimesi üles riigilippe heiskama.

Sarnaselt vabariigi aastapäevale seatakse Nõmme suuremate magistraalide äärde 1500 paraadlippu. Paraadlipud on üles pandud Pärnu maantee lõigul Vääna ja Rohula tänava ringristmikul, Männiku tee lõigul Pärnu maantee ja Valdeku tänaval, Ehitajate tee lõigul Turu platsi ja Männiliiva tänaval, Kadaka puiestee lõigul Tähetorni viaduktil ja Rohula tänava ringristmikul ning Vabaduse puiestee lõigul Männiku tee ja Pärnu maantee vahel. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.