"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Stefan Airapetjan: Peale Eurovisiooni lauluvõistlust on mul esinemisi kõvasti juurde tulnud, plaanis on välja lasta ka album (0)
21. juuni 2022
Laulja Stefan

„Mina tähistan jaanilaupäeva tavaliselt koos sõpradega, lähme kuhugi mõnusasse kohta, teeme lõket ja grillime ning võtame paar terviseshoti,“ ütles laulja Stefan Airapetjan. „Kui mul on esinemine, siis tähistan ja naudin seda koos oma fännidega. Sel aastal esinen Kesklinna jaanitulel 23. juunil.“

Palavalt armastatud laulja Stefan Airapetjan on Tallinnas elanud juba neli aastat. „Tulin algselt Viljandist Georg Otsa nimelisse Tallinna Muusikakooli õppima,“ rääkis ta. „Siis juhtus nii, et seal sattusin otse Saku suurhalli ja sealt edasi läks kiireks ja ei jõudnud kooli kahjuks lõpetada. Õnneks sain hakata laulmisega rohkem tegelema ja kirjutada lugusid.“

Tallinna elu Stefani sõnul rikastab. „Mulle väga meeldib Tallinn,“ lausus ta. „See ei ole liiga suur ja ei ole ka liiga väike. Siin on kõik vajalik olemas ja mis mulle endale isiklikult meeldib on see, et siin saab kohata erinevaid inimesi.“

2022. aastal võitis Stefan Eesti Laulul vesternist inspireeritud looga “Hope”, millega esindas Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel Torinos. Laulja ütles, et see oli tema jaoks suur au. „Eelkõige juba sellepärast, et ma ise olen armeenlane,“ kirjeldas ta. „Tunda eestlaste armastust ja tuge oli väga eriline ja see kõik jätkub. Seda on näha minu kalendrist, mis on esinemisi täis, neid on peale eurovisiooni kõvasti juurde tulnud.“

Stefan ütles, et Eurovisioonil käik õpetas talle nautima hetke. „Vahet ei ole, mis eluetapp ka ei oleks, tähtis on nautida hetki ja mõista, et aeg liigub ainult edasi ja need hetked ei kordu kunagi,“ märkis ta. „Tuleb olla alati siin ja praegu.“

Suvel on plaanis Stefanil välja lasta oma album. „Albumile tulevad eesti keelsed laulud, mille tegime koos Sven Lõhmusega,“ sõnas ta. „Kuna ta on hitimeister, siis on mul põnev tema kõrvalt õppida ja areneda koos temaga.“

Stefanit võib esinemas näha juba 23. juunil Kesklinna jaanitulel Snelli tiigi ääres, esitlusele tuleb juba tuntud lugu „Hope“, uus lugu „Miraaž“ ning veel paar üllatust.

Lisaks Stefanile astuvad üles ka legendaarne Boris Lehtlaan koos Are Jaamaga, ansambel Traffic ja Masha Ye.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.