"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Tallinna Vesi rekonstrueerib Järvevana teel asuvat veetoitetorustikku, mõnes piirkonnas võib veesurve langeda (0)
21. juuni 2022
Foto: Scanpix / foto on illustratiivne

AS Tallinna Vesi teostab 22.-23. juunil veetorustiku uuendustöid Järvevana teel asuval veetorul. Tööde teostamisega võib kaasneda Mustamäe, Haabersti, Kristiine ja osaliselt ka Kesklinna piirkonnas veesurve langus.

Uuendustööd toimuvad 1000 mm läbimõõduga veetorustikul, mille kaudu varustatakse Ülemiste veepuhastusjaamast joogiveega Mustamäe, Haabersti ja Kristiine piirkonda. Tööde käigus uuendatakse ligi 900 meetri ulatuses veetorusid, mis tagab ka edaspidi katkematu ja kvaliteetse veeteenuse antud piirkonnas.

Töid teostatakse jaanipäeval, mil tallinlaste veetarbimine on aasta kõige madalamal tasemel ja põhjustab seega kõige vähem ebamugavusi. 

Tallinna Vesi vabandab võimalike ebamugavuste pärast.

Mõjutatud piirkonna skeem. Autor: Tallinna Vesi
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.