"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
FOTOD Haabersti jaanipeo peaesinejaks oli erikülaline Saksamaalt, pidu peeti Harku järve ääres (2)
22. juuni 2022
Mats Õun

22. juunil kell 15-23.00 toimus Harku järve ääres Haabersti jaanipidu, kus astusid üles Groove Coverage, Voldemar Kuslap, Cityflash & Laura-Ly, Sunshine Band ja Hanna-Sandra.

Vaata galeriid (94)

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et jaanipidu Harku järve rannas toimus esmakordselt ja tõotas tulla väga meeleolukas. „Selleks päevaks lubab mõnusat suveilma, esinevad head artistid ning kuulamist ja vaatamist jätkub terve päeva vältel kõigile huvilistele,“ ütles linnaosavanem.

Linnaosavanema sõnul on Haabersti jaanipeo peaesinejaks erikülaline Saksamaalt. „Groove Coverage esituses kuuleb nende tuntuid hitte nagu Moonlight Shadow, Poison, God is a Girl, She, 7 Years & 50 Days. Lisaks esinevad Voldemar Kuslap, Cityflash & Laura-Ly, Sunshine Band ja Hanna-Sandra. Päeva juhib Mark Kitajev,“ rääkis Siljanov ning kutsus huvilisi Haabersti jaanipeole.

Haabersti jaanipeol jätkub tegevusi nii lastele kui ka täiskasvanutele. „Külastajaid ootab toitlustusala, lasteala ning noortele toimub otse lavalt Dj´de võistlus. Süüdatakse suur jaanilõke ning peo lõpetab meeldejääv jaanidisko,“ jätkas linnaosavanem ning lisas, et kontsert on tasuta ning kõik soovijad oodatud.

Kuna Harku järve ääres on parkimiskohtade arv piiratud, siis paluti jaanipeole tulla jala või ühistranspordiga. Lähim peatus on Väike-Õismäe, mis asub rannast vaid paarisaja meetri kaugusel. Üritus oli alkoholivaba.

Haabersti jaanipidu korraldas Haabersti Linnaosa Valitsus.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Reet
20. juuni 2022 12:08
Mis kell süüdatakse jaanituli?
njaa
21. juuni 2022 11:59
Kell 21.00, enne peaesineja kontserti.