"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Pirita on võidupüha auks ehitud lippude ja lilledega (0)
22. juuni 2022
Foto: Pirita LOV

„Pirita on võidupühaks pidurüüs. Võidupühal mälestame kõiki, kes võitlesid Eesti vabaduse eest. Eesti riik sündis tänu vaprusele ja seda ei tohi unustada. Kindlasti on igal eestlasel Vabadussõjaga oma lugu, kuid 23. juunil saame kõik koos nautida vabadust ja omariiklust,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Pirita silda kaunistavad rahvusvärvides pannood ja lillevaasid, Merivälja tee ääred on kaunistatud trikolooride ja lilledeamplitega. Merivälja teel lehvivad lipuhoidjates sinimustvalged ja amplites õitsevad lilled. Pirita sillal on kaheksa rahvusvärvides pannood ja 21 võimsat lillevaasi. Linnaosa lillevaasidesse istutati veel täna hommikul kevadlillede asemele suvised õitsejad.

Linnaosavanem kutsus kõiki austama lipukultuuri. „23. ja 24. juuni on Eesti lipupäevad. Kaunistage võidupühal ja jaanipäeval kodu sinimustvalgega,” sõnas Liinat.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.