"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
algus kell 12 Pirital lõbustavad pühapäeval lapsi klounid (0)
22. juuni 2022
Foto: Pirita LOV

„Lillepi parki temaatilisele lastehommikule pühapäeval on oodatud kõik huvilised, tulla võib nii ema-isa, vanaema-vanaisa kui ka sõpradega. Toredat tegevust pakuvad ja nalja teevad kaks klouni. Lastehommik on tasuta ja kõiki kostitatakse jäätisega,” kutsus Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. Kavas on tsirkuseteemaline klouniprogramm, liikumismängud, mullide puhumine, õhupallide modelleerimine ja palju muud.

Pirita tasuta lastehommikute sari jätkub pühapäeval, 26. juunil algusega kell 12 Lillepi pargis mänguväljakul. Lastehommik kestab tund aega ja on kõigile tasuta.

Järgmine Pirita lastehommik on 17. juulil Kose pargis ja selle sisustavad Käpapatrulli kutsikad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.