"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Rahvusvahelisel iluduskonkursil Mrs Universe Eestit esindab tallinlanna Anna Mikkonen (0)
22. juuni 2022

Ajavahemikul 22. juunini 1. juulini toimub Lõuna-Korea pealinnas Soul mainekas rahvusvaheline iluduskonkurss Mrs Universe 2021. Konkurss pidi toimuma mullu novembris, kuid piirangute tõttu on see lükatud juunisse 2022. Konkursil võtab mõõtu ligi 100 iludust vanuses 18-55 eluaastat üle maailma. Eestit esindab sel mainekal konkursil tallinlanna  Anna Mikkonen.

Iluduskonkursi Mrs Universe 2021 peamine eesmärk on näidata, et füüsiline ilu on vaid osa naise kogu võlust. Konkursil toimub lõiming erinevate kultuuride vahel, osalejad leiavad sõpru üle maailma, tutvustavad oma riiki ja võitlevad vägivalla vastu.

Konkurss koosneb mitmest voorus. Konkursi võitjaks võiks saada terviklik isiksus, kes leidis tasakaalu pere ja ühiskonna vahel, kes suudab ühendada endas nii ema, naise kuid ka täisväärtusliku ühiskonna tegelase rolli.

Anna Mikkonen sõnas, et tema jaoks on suur au esindada Eestit konkursil Mrs Universe. „Sel aastal konkursi peamine eesmärk kutsuda esile arutelu lähisuhete vägivalla teemal. Praegu, kui Ukrainas käib sõda, on eriti oluline näidata, et vägivald ühiskonnas ja lähisuhetes ei ole norm. Ei ole väikest vägivalda. Ei ole võimalik natuke peksta, natuke vägistada, natuke tappa,“ ütles Anna.

Anna Mikkonen on eelnevalt esindanud Eestit erinevatel rahvusvahelistel konkurssidel, ta pälvis mitu mainekat tiitlit. Anna Mikkonen on rehabilitatsiooni keskuse Lootus õnnele juht, vabal ajal tegeleb heategevusega ja kasvatab kolme last.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.