"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Tallinnas Stroomi rannas kadunud väike tüdruk leiti kiiresti (0)
27. juuni 2022
Foto Ilja Matusihis

Kell 12.15 sai politsei teate, et Tallinna Stroomi rannas on kaduma läinud viieaastane Olga. Kohapeal asusid tüdrukut otsima politseinikud ja päästjad, kuid politsei palus meedia kaudu ka üldsuse abi. 

Kella 13.10 ajal teatas politsei, et tüdruk on leitud. Põhja prefektuuri operatiivjuhi Indrek Aru sõnul saab kergendunult öelda, et tüdruk leiti ja temaga on kõik korras. 

“Reageerisime antud sündmusele suurte jõududega, tema otsingutega olid seotud politseinikud, PPA kopter ja merepääste, päästjad ja vabatahtlikud.Tänane sündmus lõppes õnnelikult, kuid tuletame kõikidele vanematele meelde, et veekogu juurde minnes tuleb hoida oma võsukestel silma peal,” lisas Aru.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.