"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Vanalinna haljasaladel teeb hooldustöid õpilasmalevlaste 15-liikmeline rühm (0)
27. juuni 2022

Tänasest teeb vanalinna haljasaladel hooldustöid õpilasmalevlaste 15-liikmeline rühm, kahe nädala pärast jätkab töid teine malevarühm.

„Kesklinna valitsusel on hea meel, et saame ka omalt poolt noorte töökasvatusse panuse anda. Varasemate aastate kogemused on näidanud, et õpilasmalevlased on usinad ja pealehakkamist täis. Tore, et meie malevlased on nii erinevatest koolidest ja linnaosadest. Kindlasti leiate endale siit uusi sõpru, õpite vanalinna palju paremini tundma ning avastate enda jaoks palju uut ja põnevat,“ ütles Tornide väljakul malevlasi tervitanud Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. Vanalinna bastionivööndi haljasaladel tehtavaid töid juhendab linnaosa valitsuse lepingupartner Kesklinna Pargid OÜ.

Eesti õpilasmaleva 2022. aasta malevasuvi avati keskpäeval Tallinnas Raekoja platsil. Pealinnast läks  teele 61 malevarühma, neist 25 rühma jäävad tööle pealinna ja suuremale osale neist on tööandjaks Tallinna linnaosad või asutused. Ühtekokku saab käesoleval suvel Eesti õpilasmalevate korraldajate kaudu tööd üle 5000 koolinoore.

„Oleme väga tänulikud kõigile tööandjatele, kes annavad noortele võimaluse saada oma esimesi töökogemusi,” ütles abilinnapea Vadim Belobrovtsev. „Tallinnast läheb malevasse tänavu 1000 noort, mis on umbes 150 võrra enam kui eelmisel aastal.“ Malevasuve lõpetab 9.–11. augustil toimuv üleriigiline EÕM kokkutulek Toosikannul

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.