"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Lasnamäe korras hoidmisel on abiks 24 noort, kes teevad haljastus- ja heakorratöid (0)
28. juuni 2022
Foto Lasnamäe Linnaosa Valitsus

„Olen väga tänulik SA Õpilasmalevale, et saame nendega koostöös pakkuda noortele võimalusi esimeste tööalaste kogemuste saamiseks,” ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko. “Usun, et lisaks uutele kogemustele ja sõpradele tekitab haljastus- ja heakorratööde tegemine ka veelgi suuremat soovi enda kodukoha ümbrust puhtamana hoida.”

Eile alustasid Lasnamäel tööga 24 noort, vanuses 13-15 aastat, kes teevad kuni 5. juulini Lasnamäel haljastus- ja heakorratöid.

Noortele tööde jagamisel arvestatakse vanusest tulenevate lisapiirangutega. Tööpäeva pikkus ei ületa 4 tundi ning noortele ei jagata selliseid tööülesandeid, mis oleksid õigusaktidest tulenevalt piiratud, keelatud või vastuolus heade kommetega.

Tööd tegemise kohtadeks on Seli mets, Martsa tn piirkond, Tondiraba tn 28, Paasiku mänguväljak, Priisle mänguväljak ja Rahu tee haljak.

Noorte töö on korraldatud Sihtasutuse Õpilasmalev ja Lasnamäe Linnaosa Valitsuse vahelise koostöö alusel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.