"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
küsi kaja kallaselt Peaminister vastab Facebooki otse-eetris huviliste küsimustele (0)
28. juuni 2022

“Seega, kui lennud püsivad graafikus, kohtume teisipäeval kell 10.45-11.30 Facebook live’is. Jäta palun oma küsimus selle postituse kommentaaridesse,” kirjutas peaminister Kaja Kallas esmaspäeval oma Facebooki lehel.

Olles teel Madridi NATO tippkohtumisele, on Reformierakonna esimees ja peaminister Kaja Kallas teisipäeval Facebooki otse-eetris taas valmis vastama huviliste küsimustele.

“Loodan väga, et homme näeme, aga kui siiski midagi peaks muutuma, vastan teie küsimustele esimesel võimalusel juulikuu jooksul ikkagi. Nii et loodetavasti teisipäevahommikuse kohtumiseni!” lisas valitsusjuht.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.